Services

Kopersbegeleiding

Ons huis is belangrijk. Het is letterlijk een thuis, de eigen plek, waar men zich omringt met familie en vrienden. In een omgeving die is afgestemd op individuele wensen en eisen. Een huis is méér dan bakstenen alleen. Natuurlijk moet een huis voldoen aan een aantal standaarden. Maar tevreden bewoners vragen meer. De afdeling kopersbegeleiding verplaatst zich in de toekomstige bewoners en stelt het individu en zijn levensstijl centraal.

De kopersbegeleider is de spil tussen de koper, het uitvoeringsteam en de opdrachtgever. De belangrijkste taak is te zorgen voor een tevreden koper door vóór en tijdens het bouwproces te adviseren. Hierdoor sluiten de verwachtingen van de koper aan bij het eindproduct. Doordat de kopersbegeleider betrokken is bij het bouwproces kan er aan twee kanten worden ingespeeld op de verwachtingen van het eindproduct, met een tevreden koper als resultaat.

Dagelijks onderhoud

Het dagelijks onderhoud voor diverse opdrachtgevers wordt uitgevoerd door onze afdeling Kleinbouw. Voor meer informatie over dagelijks onderhoud, klik hier.