Hoogste punt Europarei bereikt

Op 21 juni is samen met onze opdrachtgever woningcorporatie Eigen Haard en het bouwplaatspersoneel het hoogste punt gevierd voor het project Europarei in Uithoorn. De opdrachtgever was erg enthousiast en vond dat de bouw snel gevorderd was gezien de start bouw in januari dit jaar. Na de bouwvak zullen de eerste woningen al worden opgeleverd, een prestatie om trots op te zijn.

De vlag werd gehesen en het bouwplaatspersoneel ontving van de opdrachtgever een ouderwetse ‘kapfooi’ om dit feestelijke moment te vieren. Hendrik Kremers, projectleider van Eigen Haard, bedankte het bouwplaatspersoneel voor de samenwerking en vertelde over het vervolg van Europarei. Bewoners uit de Churchillflat zullen na oplevering van fase 1, deze woningen betrekken. Daarna zal de Churchillflat gesloopt worden en zal op deze plek de volgende fase van start gaan. Daarna zal fase 3 nog worden uitgevoerd, waarna er uiteindelijk in totaal circa 190 nieuwe woningen worden gerealiseerd.

Na de officiële handeling was het tijd voor 'Pannenbier' in de vorm van een frisje, een heerlijke aanvulling bij het warme weer van de afgelopen dagen.

Het plan Europarei, fase 1 bestaat uit 53 eengezinswoningen en 21 appartementen, welke onderdeel zijn van de gehele herontwikkeling van de woonwijk Europarei in Uithoorn. Heddes Bouw & Ontwikkeling werkt in ketensamenwerking aan deze herontwikkeling. Meer info: http://www.heddes.nl/projecten/europarei/