Start bouw Plan Molenzicht Waarland

 

Afgelopen week is de eerste paal de grond in gegaan voor de bouw van 16 woningen in het project Molenzicht te Waarland.

Eerder deze week werd er in de media veel gesproken over de lange levertijden van heipalen. Binnen Heddes hebben wij hier gelukkig minder last van. Haitsma Beton heeft op 26 juni 2017 de palen gefabriceerd en nog geen maand later kunnen afleveren op ons project.

Het project Molenzicht bestaat uit de realisatie van 16 woningen op de voormalige voetbalvelden aan de Jonkerstraat/ Hoebelaan in Waarland. Naast deze 16 woningen bestaat het project uit de verkoop van 6 vrije kavels en de bouw van een supermarkt. Begin juli opende Deen Supermarkten haar nieuwe onderkomen in Waarland. Op dit moment zijn er nog enkele woningen en vrije kavels beschikbaar. De verkoop van het project is in handen van Van der Ridder Makelaars in Broek op Langedijk. Meer verkoopinformatie over project is te vinden op Funda.

Het project wordt gebouwd in opdracht van ontwikkelaar Vrijhof B.V. Het ontwerp is van architectenbureau Aantjes.