Timpaan en Heddes tekenen realisatieovereenkomst De Linde 2 te Heiloo

Op woensdag 27 juli 2017 is door Han Assink (commercieel directeur van Timpaan) en Niels Doodeman (directeur van Heddes Bouw & Ontwikkeling) de realisatieovereenkomst getekend voor de bouw van 36 woningen in nieuwbouwproject De Linde 2 te Heiloo. 

Deze woningen worden gerealiseerd in deelplan 2 en kennen een grote verscheidenheid aan woningtypen. Van betaalbare starterswoningen, de Timpaan Verandawoningen® tot riante twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen op ruime kavels. Dus volop variatie in een kleinschalige dorpse setting.

Timpaan ontwikkelt de komende jaren in het gebied Zuiderloo circa 275 woningen, waarvan 59 woningen in het vorige deelplan zijn gerealiseerd. De Linde 2 telt 63 woningen en is het veelbelovende vervolg van de eerste fase van Zuiderloo. Op 12 juni is de verkoop gestart van De Linde 2, met daarin 63 woningen. Het betreft 20 eengezinswoningen, 16 Timpaan Verandawoningen, 10 twee-onder-één kapwoningen, 9 Comfortwoningen en 8 vrijstaande woningen. Bijna alle woningen staan onder optie.

Meer informatie over het project is te vinden op: http://heiloo-zuiderloo.nl/