Werken bij

Werken bij

Werken bij Heddes Bouw & Ontwikkeling is werken bij een professionele bouwer in een team van 140 enthousiaste en deskundige collega’s in het noordwesten van Nederland. Met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid bouwen we met en voor elkaar aan ambitieuze, vooruitstrevende en duurzame projecten voor onze klanten.

Wij werken vanuit een platte organisatiestructuur, met korte communicatielijnen. Onze bedrijfscultuur is open met een positieve werksfeer, waarin energie en gedrevenheid centraal staan. We bieden een scala aan ontwikkelingsmogelijkheden en we rekenen op jouw talent, inzet en initiatief om daar goed gebruik van te maken, of je nu leerling, starter of professional bent.

Onze organisatie is ingericht voor een moderne samenleving. Dat betekent dat we onze medewerkers waar mogelijk flexibiliteit en mobiliteit aanbieden. De modernste technieken en inzichten van Het Nieuwe Werken houden ons bedrijf aantrekkelijk voor vrouwen en mannen.

Spreekt dit je aan en ga je graag uitdagingen aan die op je pad komen? Neem dan contact met ons op via solliciteren@heddes.nl.

Momenteel hebben wij geen vacatures beschikbaar. Je kunt echter altijd een open sollicitatie sturen. We zullen je gegevens beoordelen. Als deze passen bij ons bedrijf en aansluiten bij onze standaard functie-eisen die wij voor diverse functies hanteren, zullen wij deze bewaren voor de periode van één jaar en contact met je opnemen zodra er een vacature ontstaat die past bij je profiel.

Leerling vakman

Wil je als leerling vakman je handen uit de mouwen steken en carrière maken op onze bouwplaats? Dan ben je bij Heddes Bouw & Ontwikkeling aan het juiste adres. Sinds jaar en dag staan wij bekend als bedrijf dat veel tijd en energie steekt in de opleiding en begeleiding van jonge vaklieden en hebben wij de officiële erkenning als leerbedrijf. Hiermee ben je ervan verzekerd dat je opgeleid en begeleid wordt door enthousiaste en deskundige leermeesters. Gedurende je opleiding ben je in dienst van het opleidingsbedrijf, maar je bent onderdeel van het team Heddes. Wij zorgen voor vervoer naar de bouwplaats, je mag deelnemen aan de activiteiten van de personeelsvereniging en je ontvangt ons bedrijfsblad De Koppeling. Na een proefperiode van twee maanden ontvang je het Heddes kledingpakket speciaal samengesteld voor leerlingen.

Dus waar wacht je op? Ben je geïnteresseerd, heb je vragen of wil je eerst meer informatie over ons bedrijf? Neem dan contact op met Anouk Mook van afdeling HR, via telefoonnummer 0229-282400 of stuur je vraag naar solliciteren@heddes.nl.