Boaz de Boer

Hoofd commercie

Boaz de Boer

De integrale aanpak van projecten maakt mijn werk echt leuk

Meewerken aan vernieuwing in de bouw is een uitdaging en de huidige marktomstandigheden maken de noodzaak alleen nog maar groter. Kennis van het bouwen blijft altijd onze basis, maar steeds meer en intensiever samenwerken om de dingen die beter kunnen, ook beter uit te voeren, is leerzaam en komt het eindresultaat ten goede. Steeds vaker komt de vraagstelling vanuit opdrachtgevers voor een totaaloplossing waar alle partijen meer voordeel van kunnen hebben. Daarom is vooral nu onze creativiteit belangrijk.

Soms nemen we een project aan op Design en Build basis en soms maken we de werktekeningen zelf. Allemaal manieren om invulling te geven aan expertise van elke partij en gebaseerd op het delen van kennis en ervaring. De samenwerking maakt dat we met alle partners in de bouwketen het proces kunnen versnellen en verbeteren tegelijk.

Binnen Heddes bestaat een cultuur van samenwerken. Een mooi bouwproject, een tevreden opdrachtgever, het binnenhalen van een project, het is allemaal de prestatie van het collectief en dat maakt Heddes tot een mooi bedrijf.

Zelf ben ik een echte utiliteitsbouwer. Mooie, grote, unieke projecten kunnen er voor mij niet genoeg zijn. Maar ook de creatieve oplossing voor een kleiner woningbouwproject maakt mijn dag weer goed.

Als projectcoƶrdinator heb je contacten binnen het hele bedrijf. Op alle plaatsen de kennis die we in huis hebben ophalen en in onze projecten verwerken dat is dagelijkse kost. En de vraagstelling van de opdrachtgever aan collega's toelichten en samen aan de oplossing werken is samen bouwen aan de brug naar het volgende project.