Ellen de Jong

Directiesecretaresse

Ellen de Jong

Het secretaressevak is een feest, helemaal wanneer je zelf de gelegenheid kunt creëren

De vrijheid die ik krijg in combinatie met het vertrouwen geeft mij het gevoel dat de mogelijkheden onbegrensd zijn en er een wereld aan mijn voeten ligt. Door juist ook andere taken op te pakken, naast mijn reguliere taken als directiesecretaresse, laat ik zien wat ik waard ben en wat ik in mijn mars heb. Op deze manier kan ik mensen verrassen en weten ze mij ook te vinden voor andere zaken.
Voorwaarde voor dit alles is uiteraard wel dat deze kansen je gegeven worden binnen een bedrijf. De vrijheid die ik krijg van de directie is voor mij heel waardevol en het vertrouwen wat hier automatisch bij komt kijken geeft mij een heel goed gevoel. Presteren wordt natuurlijk wel verwacht.

Het directieteam, waar ik zelf ook voor een deel onderdeel van uitmaak, is heel hecht en er wordt snel geschakeld. Ik word regelmatig betrokken bij beslissingen die moeten worden genomen en mijn mening wordt oprecht gewaardeerd en meegenomen in de besluitvorming. Dit gegeven draagt er absoluut aan bij dat ik nooit één seconde spijt heb gehad van mijn 'carrièreswitch'.