Gertruud Groot

Kopersbegeleider

Gertruud Groot

Heddes geeft mensen de ruimte om te groeien en te bloeien

In 1985 ben ik mijn carrière bij Heddes als directiesecretaresse begonnen. Naast de werkzaamheden van directiesecretaresse werd ik al snel bij de zorg voor het personeel betrokken. Zo rolde ik richting Personeel & Organisatie, wat ik ruim 20 jaar met veel plezier heb gedaan. ‘De mens is de maat der dingen’ was in die tijd een slogan en nog steeds is Heddes zuinig op haar mensen en krijg je binnen het bedrijf alle kansen. In 2012 ben ik geswitcht en ging ik de tenders te coördineren.  Weer een nieuwe kans, waar ik veel van geleerd heb. Na een afgeronde makelaarsopleiding ben ik na de bouwvak van 2018 gestart als kopersbegeleider.

Door mijn reis binnen Heddes heb ik veel kanten van het bedrijf mogen zien. Ik werk al heel veel jaren met plezier en geen dag is hetzelfde.

 

Met recht kan ik nog steeds zeggen “Heddes zet de mens centraal”. Dat merk je aan alles en iedereen. Dat zie je terug in onze processen, merk je aan onze mensen en beleef je in de vele samenwerkingen. Heddes geeft mensen de ruimte om te groeien en te bloeien.