Jan-Jaap Beentjes

Inkoper

Jan-Jaap Beentjes

Werken bij Heddes haalt het beste in mij naar boven

Werken bij Heddes Bouw & Ontwikkeling is werken in een omgeving waarin je gestimuleerd wordt om het beste in jezelf naar boven te halen. Sinds mijn indiensttreding in 2005 heb ik volop de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen. Mede door middel van het volgen van een duale opleiding bouwkunde op hbo-niveau en diverse trainingen maar ook binnen mijn functies; allereerst als voorman/timmerman op de bouwplaats, vervolgens gedurende de zes jaar dat ik werkzaam was op de afdeling calculatie en nu als inkoper.

Bij Heddes Bouw & Ontwikkeling geloven we in de samenwerking op de lange termijn. Dit stralen we vanuit de organisatie uit naar iedereen die, op wat voor manier dan ook, te maken heeft met ons bedrijf. Met de meeste van onze opdrachtgevers werken wij al vele jaren samen, een samenwerking die is ontstaan uit respect, kwaliteit en passie voor bouwen. Dezelfde krachttermen zijn van toepassing op onze relatie met onze leveranciers en onderaannemers. Veelal bedrijven waarmee we al jaren werken, waarbij ook ruimte is voor nieuwe relaties die hetzelfde belang hechten aan zaken als kwaliteit en vertrouwen.

Heddes Bouw & Ontwikkeling is van oudsher een familiebedrijf, geworteld in de Westfriese regio. Dit zie je tot op de dag van vandaag terug in de mentaliteit van de organisatie: niet zeuren maar doen!

De lijnen binnen het bedrijf zijn kort, waardoor het mogelijk is om op elk niveau kennis naar je toe te trekken en discussies aan te gaan om zodoende tot het beste resultaat te komen.

We zijn een allround bouwbedrijf, met de ambitie om ieder project of vraagstuk met hetzelfde enthousiasme en betrokkenheid op te pakken. Of het nu gaat om een kleine verbouwing of de nieuwbouw van een groot project in de burgerlijke- of utiliteitsbouw.

Deze eigenschappen, in combinatie met het streven van het bedrijf om continu goede kwaliteit te leveren, zorgen ervoor dat ik me enorm thuis voel bij Heddes en iedere dag met plezier naar mijn werk ga.