Nieuw, innovatief, hybride bouwsysteem

Heddes Bouw & Ontwikkeling heeft samen met Ursem Modulaire Bouwsystemen een nieuw, innovatief, hybride bouwsysteem ontwikkeld. Kant-en-klare woningen van de productielijn die op locatie tot 20 verdiepingen hoog gestapeld kunnen worden! Zonder verdere staalconstructie; hoe uniek is dat. Nu staan er 6 voor proef op locatie bij Ursem; straks staan er 361 op elkaar gestapeld in Amsterdam. Volg dit unieke bouwsysteem!

Afgelopen weekend besteedde het Noordhollands Dagblad in diverse edities aandacht aan deze innovatie. Klik hier om het artikel te lezen.

In opdracht van IC Netherlands en in samenwerking met gebiedsontwikkelaar BPD wordt op de Laan van Spartaan het hoogste modulaire project van Nederland; gerealiseerd. De 361 studentenwoningen met algemene voorzieningen en commerciële plint aan de Jan van Galenstraat zijn ontworpen door Studioninedots uit Amsterdam. In de fabriek van Ursem Modulaire Bouwsystemen worden de kant en klare woningen reeds voorzien van badkamers, keukens, afwerking en technische installaties zodat de nieuwbouw op locatie in een zeer korte tijd door Heddes Bouw & Ontwikkeling kan worden gerealiseerd.

In opdracht van IC Netherlands en in samenwerking met gebiedsontwikkelaar BPD wordt op de Laan van Spartaan het hoogste modulaire project van Nederland; gerealiseerd. De 361 studentenwoningen met algemene voorzieningen en commerciële plint aan de Jan van Galenstraat zijn ontworpen door Studioninedots uit Amsterdam. In de fabriek van Ursem Modulaire Bouwsystemen worden de kant en klare woningen reeds voorzien van badkamers, keukens, afwerking en technische installaties zodat de nieuwbouw op locatie in een zeer korte tijd door Heddes Bouw & Ontwikkeling kan worden gerealiseerd.