Provincie en Bouwend Nederland brengen bezoek aan project YOTEL Hotel te Amsterdam

 

 

Op woensdag 28 november mochten wij op ons modulaire project in Amsterdam een aantal gedeputeerden van de provincie Noord-Holland alsmede een delegatie van Bouwend Nederland verwelkomen. Voor de gedeputeerden en Bouwend Nederland stond het versnellen van het energiezuinig maken van woningen in Noord-Holland centraal deze middag.

 

Na een lunch hebben onze gasten eerst vergaderd. Hierna verzorgde Boaz de Boer, Hoofd Commercie bij Heddes Bouw & Ontwikkeling, een presentatie over het ontwerp en de bouw van het YOTEL Hotel. Aansluitend verzorgde Coos Schouten van Schouten Techniek een toelichting over het verduurzamen en all-electric maken van woningnieuwbouw en renovatie. Ook de knelpunten die men tegenkomt als het gaat om verduurzaming kwamen aan bod, alsmede de voortgang.

Dit alles vond plaats in de keet op het project, dat wij realiseren in opdracht van Being Development. Gedurende de middag was er prima zicht op de bouwwerkzaamheden. Het live plaatsen van een aantal modules bleef niet onopgemerkt. Het bezoek werd afgesloten met een rondleiding over de bouwplaats.

 

Klik hier voor het artikel dat Bouwend Nederland heeft gepubliceerd naar aanleiding van het bezoek.