Feestelijke handeling 69 woningen in Almere

16 april 2019

Onder toeziend oog van de toekomstige bewoners en andere betrokkenen is gisteren in Almere een feestelijke handeling verricht voor de bouw van 69 woningen, welke wij realiseren in opdracht van Ballast Nedam Development. Het ontwerp is van de hand van C Concept Design en telt 45 rij- en hoekwoningen en 24 karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen. De woningen zijn aardgasvrij en energieneutraal en maken onder de naam Nordlandt deel uit van de Noorderplassen West, een nieuwe wijk in Almere.

 

De officiële handeling, welke bestond uit het plaatsen van een kanaalplaat voor de verdiepingsvloer, werd verricht door wethouder Maaike Veeningen. De zon scheen en met een bellenblaas-kanon en flessen Prosecco, welke de toekomstige bewoners samen met hun toekomstige buren konden ontkurken, werd het een zeer feestelijke middag.

 

Meer informatie over dit project? Klik hier