Feestelijke start bouw Missiehuis Hoorn

Op woensdag 22 mei jl. hebben Heddes Bouw & Ontwikkeling en Bouwbedrijf M.J. De Nijs en Zonen BV in het bijzijn van kopers en betrokkenen de start van de bouw van de 109 appartementen Missiehuis Hoorn feestelijk ingeluid.

Na een welkomstwoord van planontwikkelaar Theo Breg, vertelde directeur Niels Doodeman over de bijzondere samenwerking tussen De Nijs en Heddes. Vervolgens was het tijd om met z’n allen de kurken te laten knallen en het glas te heffen op een voorspoedige bouw.

In opdracht van De Nijs Projectontwikkeling realiseert Heddes Bouw & Ontwikkeling 109 luxe appartementen in 4 woongebouwen. In het originele en monumentale Missiehuis worden een school en horeca gevestigd, waarmee een compleet nieuw Landgoed ontstaat.

Alle woningen worden gasloos uitgevoerd naar het ontwerp van rudy uytenhaak + partners architecten.