Heddes Bouw & Ontwikkeling is ‘Typisch Hoorns’

22 november 2019

Typisch Hoorn

Gevestigd aan het Keern sinds 1997 voelen wij ons een écht Hoorns bedrijf en zeer verbonden met de gemeente Hoorn. Hoe leuk is het dan als je wordt benaderd voor een plekje in het boek ‘Typisch Hoorn’! De voorbereiding was grondig en maakte ook dat onze fotocollectie uit de categorie ‘Nostalgie’ weer even werd geraadpleegd. Op 7 november jl. werd het resultaat gepresenteerd, het boek was af!

 

Ondanks het feit dat onze wortels in Berkhout liggen voelen wij ons verbonden met Hoorn. Veel van onze medewerkers wonen in Hoorn of zijn door bijvoorbeeld het verenigingsleven verbonden met Hoorn. We zijn de trotse bouwers van een aantal markante gebouwen in de stad, waaronder ook ons eigen kantoor, en mogen daarnaast op diverse plekken in de gemeente op regelmatige basis onderhoud of andere werkzaamheden verzorgen voor onder meer MFA De Kreek en het voormalige Westfries Gasthuis, dat tegenwoordig Dijklander Ziekenhuis heet. En op dit moment bouwen wij op een steenworp afstand van ons kantoor 109 appartementen in het Missiehuis, over markant gesproken.

 

Het boek Typisch Hoorn is een prachtige uitgave geworden waarmee de stad zichzelf voorstelt. Het biedt een afwisselende weergave van portretten van markante inwoners, een levendig verenigingsleven en het mooie en een groep van uiteenlopende ondernemers. Ieder met een eigen verhaal en een eigen bijdrage aan de stad Hoorn.

 

Nieuwsgierig naar het boek, of interesse in een exemplaar? Het boek is te koop bij 15 filialen van Deen in regio groot-Hoorn, of online via deze link. (https://www.typischhoorn.nl/)