De Scheepmaker op dreef!

27 november 2019

 

 

Heddes realiseert 55 ‘villa’s’ in het project De Scheepmaker; het zijn 55 unieke appartementen in een woongebouw waar geen woning hetzelfde is.

 

“Het zijn eigenlijk 55 villa’s; alle kopers hebben zo hun eigen wensen en willen van hun appartement hun eigen paleis maken”, zegt Erik Vreeker, projectleider van het project. Onlangs bezochten alle kopers hun appartement om de voortgang te bekijken en om zaken in te meten en af te stemmen wat betreft hun eigen stoffering na oplevering. Het was een flinke drukte op de bouwplaats, maar voor elke koper is individueel aandacht. De kopersbegeleiders van Heddes, Linda en Angela, waren uiteraard ook aanwezig om de wensen van de kopers samen na te lopen en vragen te kunnen beantwoorden.

 

De complexiteit van de locatie neemt steeds meer toe, maar het eindresultaat nu alle steigers weg zijn, mag er zijn. Vanaf de hele westzijde van het Spaarne schittert deze nieuwe parel je tegemoet. Samen met de molen De Adriaan is het een nieuw-nostalgisch beeld van De Spaarne Oever van Haarlem.

 

Vanaf de dakterrassen is er straks een fantastisch uitzicht over de stad en het Spaarne. Het parkeren is opgelost in het gebouw met een parkeerinstallatie. Zo is binnenstedelijk vernieuwen een uitdaging op het hoogste niveau die we straks graag samen met onze partners naar volle tevredenheid gaan opleveren.