Feestelijke start Regioplein Schagen

06 januari 2020

Op dinsdag 17 december werd het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van 46 appartementen aan het Regioplein in Schagen. Middels het doorknippen van een lint werd in de fabriek van Ursem Modulaire Bouwsystemen in Wognum door Stefan van Schaik, directeur-bestuurder van Wooncompagnie, wethouder Jelle Beemsterboer van gemeente Schagen en Erik van Haasteren, directeur van Ursem Modulaire Bouwsystemen, de productie van de modules voor dit project feestelijk in gang gezet.

 

Heddes Bouw & Ontwikkeling realiseert in Schagen in opdracht van Wooncompagnie en in nauwe samenwerking met zowel Wooncompagnie als gemeente Schagen 46 appartementen. De appartementen worden gebouwd met de modules van Ursem Modulaire Bouwsystemen, mede hierdoor is het mogelijk om het project in een korte periode te realiseren. In het voorjaar van 2020 worden de eerste modules op locatie in Schagen geplaatst en naar verwachting worden de appartementen in de zomer van 2020 opgeleverd.