Oog voor de bouwers van de toekomst

29 januari 2020

 

Heddes Bouw & Ontwikkeling is ook dit jaar weer een van de sponsoren van de studiereis die studenten van de opleiding Bouwkunde van InHolland Alkmaar en InHolland Haarlem maken. Waar wij eerder al een bezoek aan het Olympisch Stadion in Berlijn mogelijk maakten, hebben we dit jaar een bijdrage geleverd aan de studiereis naar de Hongaarse hoofdstad Boedapest.

 

In totaal 23 studenten reisden afgelopen maandag naar Boedapest. De studiereis is door leerlingen zelf georganiseerd en ook het werven van sponsoren is daar onderdeel van. Gedurende het 5 dagen durende verblijf zijn er leerzame excursies gepland, zoals een bezoek aan het parlement, een museum en een typisch Hongaars badhuis. Sportief element is o.a. een middag schaatsen. En daarnaast is er ook ruimte gehouden voor het bezichtigen van de mooie stad op Hollandse wijze: namelijk per fiets!

 

Van onze collega Dion, tevens leerling aan de opleiding Bouwkunde, ontvingen we deze mooie foto. Wij zijn blij een bijdrage te hebben mogen leveren aan een leerzame reis voor de talenten van de nabije toekomst.