Een Heddes-bus vol tulpen

23 maart 2020

Een Heddes-bus vol tulpen

 

Doorgaans zijn onze bussen gevuld met gereedschap, bouwmateriaal òf met collega’s die onderweg zijn naar een van onze mooie bouwprojecten. Maar afgelopen vrijdag was er één gevuld met een ‘bijzonder vrachtje’…

 

Afgelopen vrijdag hebben wij onze bouwplaatsmedewerkers letterlijk en figuurlijk in de bloemen gezet. Eén van onze collega’s trok met zijn Heddes-bus het land door om de mannen op de bouw (èn hun vrouwen of partners natuurlijk) te verblijden met een mooie bos tulpen. Dit gebaar werd op prijs gesteld, getuige de blije gezichten van onze collega’s.

 

Onze waardering voor het feit dat de werkzaamheden op de bouwprojecten door kunnen gaan is groot, dit wordt mede mogelijk gemaakt door deze mensen. Zij houden zich aan de regelgeving en doen alles wat er in hun macht ligt om door te kunnen blijven werken – op een veilige manier. Die waardering wordt regelmatig uitgesproken en opgeschreven, maar wat is er op een zonnige vrijdagmiddag mooier dan het te zeggen met bloemen..!