Samen zijn we Heddes – ook ten tijde van Covid-19

25 maart 2020

Corona; dat is misschien wel het meest geschreven, gezegde en gehoorde woord van dit moment. Ook binnen Heddes Bouw & Ontwikkeling hebben wij hiermee te maken, alsmede met de gevolgen ervan. We nemen maatregelen om op een veilige manier zo goed mogelijk ons werk te kunnen blijven doen. 

Op maandag 23 maart kopt de nieuwssite Nu.nl “Ook bouwsector getroffen door coronacrisis: projecten liggen stil”. Gelukkig is daar bij Heddes nog geen sprake van.

Wel worden we dagelijks steeds meer geconfronteerd met de gevolgen van de coronacrisis en doen we continu wat er mogelijk is om aan de projecten voor onze opdrachtgevers te kunnen blijven bouwen.

Onze bouwplaatsen worden voorzien van extra keten zodat er in verschillende ploegen, gescheiden kan worden geschaft binnen de grenzen van de door het RIVM geadviseerde richtlijnen. Op al onze werkplekken, zo ook op het kantoor in Hoorn, ontvangen wij alléén het hoognodige bezoek. Waar mogelijk vinden afspraken plaats via telefoon of via Skype met een videoverbinding. We doen er alles aan om het zo veilig als mogelijk te maken om elkaar te beschermen waar we kunnen.

Ons kantoor, dat doorgaans bruist van de energie, is op dit moment hartstikke leeg. Slechts een enkeling werkt vanuit kantoor, de meeste mensen hebben de hardware die zij nodig hebben meegenomen naar huis en hebben hier een werkplek ingericht. Trots zijn wij op het feit dat we, ook nu vele mensen vanuit een ‘eigen kantoor’ werken, elkaar weten te vinden. We doen het nog steeds samen, want samen zijn we Heddes.

Onze opdrachtgevers en de kopers van woningen en appartementen die door ons middels een koop- aannemingsovereenkomst worden gebouwd, hebben wij geïnformeerd over onze maatregelen en dit zullen wij met regelmaat blijven doen.

In de komende periode hopen wij, door alle voorzorgsmaatregelen, onze werkzaamheden zoveel mogelijk te kunnen voortzetten.

Samen! Maar dan uiteraard wel op gepaste afstand.

Als u vragen heeft naar aanleiding van dit bericht, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen via info@heddes.nl en uw bericht te richten aan Ellen de Jong.