Mix & Match Event Hogeschool Inholland  – wij zijn erbij!

12 mei 2020

Zoals ieder jaar organiseert Hogeschool Inholland ook dit jaar het Mix & Match Event. Het is een unieke gelegenheid voor studenten en bedrijven om elkaar te ontmoeten, kennis te maken én een baan of nieuwe collega te vinden. Ook dit jaar wordt het Mix & Match Event georganiseerd en Heddes Bouw & Ontwikkeling is graag weer aanwezig!

 

Het Mix en Match event zou dit voorjaar plaatsvinden in De Grote Kerk van Haarlem. Helaas is het in de huidige Corona tijd niet mogelijk om elkaar live te ontmoeten. Hoe jammer is dat! Maar de Studievereniging Technische Bedrijfskunde Alkmaar, die de organisatie van dit evenement verzorgt, laat zich niet uit het veld slaan. Met techniek is er veel mogelijk – dus ook een digitaal evenement: Mix & Match Digital. De studievereniging heeft alles op alles gezet om zoveel mogelijk bedrijven en studenten te enthousiasmeren, wat heeft geresulteerd in 45 deelnemende bedrijven en reeds ruim 180 studenten die zich hebben aangemeld.

 

Op woensdag 13 mei 2020 ontmoeten de bedrijven en studenten elkaar online, waar in verschillende rondes een groep van 5 studenten kennis kan maken met een bedrijf in een digitale chatroom. Studenten hebben van tevoren aan kunnen geven met welke bedrijven ze in contact zouden willen komen en zo is er een programma vastgesteld. Op deze manier kan er in overzichtelijke groepjes worden kennisgemaakt en is er de gelegenheid om vragen te stellen.

 

Wij hebben er zin in. Bij Heddes Bouw & Ontwikkeling zijn we altijd op zoek naar talent en we hopen op een geslaagd Mix & Match Digital Event!

 

Wil je meer informatie over het evenement? Kijk hier: https://mixenmatchevents.nl/