Een kijkje in één van de huurappartementen in West Beat

15 mei 2020

 

In opdracht van de verhuurder Syntrus Achmea is er door de firma Wooove een gaaf filmpje gemaakt, waarin een ‘sneak preview’ wordt gegeven in de huurappartementen van ons project West Beat in Amsterdam. In het filmpje is de referentiewoning die zo goed als klaar is, in beeld gebracht. Klik hier om het filmpje te bekijken!

 

Heddes Bouw & Ontwikkeling realiseert in Amsterdam in opdracht van Lingotto een icoon van de stad. Een prachtig en uniek gebouw dat voorziet in luxe appartementen, hoogwaardige studentenwoningen, moderne kantoren, gezellige horeca en winkels. In totaal worden er 150 huurappartementen gerealiseerd met oppervlakten tussen de 42 en 153 m².

Het indrukwekkende ontwerp is van de hand van Studioninedots. Het ontwerp kent maar liefst 86 verschillende bogen, die nu voorzien zijn van metselwerk. Een knap staaltje vakmanschap, waar wij als bouwers meer dan trots op zijn.

 

Wil je meer weten over het huren van appartementen in West Beat? Kijk dan op https://www.hureninwestbeat.nl/.