Project met een Missie! 

24 juni 2020

 

We hebben een Missie op het project Missiehuis. Er staan al kopers en huurders te trappelen om hun intrede te doen in de nieuwe woningen op deze bijzondere plek. Het eerste van de 4 gebouwen wordt volgende week opgeleverd. Het ene hoog(s)te punt na het andere. De vaart zit er goed in. We zijn blij dat er ondanks de corona-maatregelen nauwelijks vertraging is opgelopen en dat mensen goed inzetbaar zijn en materialen voldoende voorhanden.  

De houten betimmeringen aan de binnenzijde van de woongebouwen wordt aangebracht en dit maakt de leefomgeving aan de binnenzijde van de carré blokken meer dan af. Het geeft een serene rust en een natuurlijke uitstraling. Het is mooi om mee te werken aan zulke bijzondere nieuwe leefomgevingen.  

We zien uit naar de opleveringen en overdracht van sleutels aan de nieuwe bewoners van het Missiehuis.