Project in beeld: SPITS Alkmaar ‘Diamant groep’ 

15 juli 2020

 

Als je bedrijf Spits heet, dan mag je van de bouwer ook veel verwachten. Als een echte spits zijn we scherp en wordt alles gedaan om het doel te bereiken. Het team is volop op stoom om, ondanks de regen van afgelopen weken, de laatste vloeren te storten en af te vlinderen en ook nog vóór de bouwvak het metselwerk uit te voeren.

 

Binnen is ook de inbouw al op volle kracht. Samen met Technowand wordt de indeling steeds meer zichtbaar en met Klaver Giant en loodgieter Lenting Techniek wordt alles in gereedheid gebracht voor de start van de cleanrooms. Deze specialiteit wordt uitgevoerd door Kropman Installatietechniek, die hiervoor veel kennis en expertise in huis heeft.

 

De gevels naderen hun voltooiing en daarmee is voor de omgeving duidelijk hoe de Spits ervoor staat. Voor het Heddes team is het een mooie uitdaging en de snelheid zit er goed in.

Op naar de oplevering in de volgende update!