Bouwteamovereenkomst Oostzijderpark Blok F getekend!

23 juli 2021

 

 

Op het moment dat diverse mensen al spreekwoordelijk met één been in de vakantie staan, mogen wij met gepaste trots delen dat wij op woensdag 21 juli de bouwteamovereenkomst voor de ontwerpuitwerking en realisatie van Blok F van project Oostzijderpark in Zaandam hebben getekend. Dit plangebied is ons zeer bekend, omdat we op dit moment de bouw van blok A en per september 2021 ook de bouw van blok D1 onder handen hebben.

 

Samen met Rudy Uytenhaak + Partners Architecten en Pieters Bouwtechniek hebben wij een ontwerp ingediend dat uiteindelijk door de opdrachtgever is geselecteerd. Belangrijk kenmerk van het ontwerp is dat blok F modulair wordt gebouwd, met toepassing van modules van Ursem Modulaire Bouwsystemen. In totaal worden er 73 appartementen gerealiseerd die bestemd zijn voor de sociale huur.

 

Vlakbij station Kogerveld ontstaat in de komende jaren een nieuwe en levendige wijk met de naam Oostzijderpark, een gebiedsontwikkeling van B.V. Oostzijderpark, een ontwikkelcombinatie bestaande uit de ontwikkelaars Timpaan en Ontwikkeladviseur.  Het wordt een wijk met een eigen karakter met aandacht voor groen in de openbare ruimte.