Ons nieuwe modulaire project Bernard Loderstraat in Amsterdam is officieel gestart!

10 december 2021

Op vrijdag 10 december is de eerste module feestelijk geopend door Nicole de Vrij van Eigen Haard en onze directeur Niels Doodeman. Helaas konden we door de beperkingen dit feestelijke moment niet delen met alle partners. Desondanks mogen we dit bijzondere moment niet zomaar voorbij laten gaan!
Aan de Bernard Loderstraat in Amsterdam West maakt het oude appartementencomplex plaats voor 46 mooie nieuwe sociale huur-appartementen, modulair gebouwd. Ontwikkeld met stadsverwarming en voorzien van een mooie buitenruimte in de vorm van een balkon. De appartementen krijgen een oppervlakte van 40-90 m2, zodat ook grotere gezinnen gehuisvest kunnen worden. Al in de zomer van 2022 zullen de eerste bewoners hun nieuwe appartementen betrekken.

 

De eerste module werd feestelijk geopend door Nicole de Vrij van Eigen Haard en onze directeur Niels Doodeman. Helaas konden we door de beperkingen dit feestelijke moment niet delen met alle partners. Desondanks willen we dit bijzondere moment niet zomaar voorbij laten gaan!

Dit project wordt ontwikkeld door constructeur Pieters Bouwtechniek, Ector Hoogstad Architecten, Woningcorporatie Eigen Haard, Schouten Techniek, Ursem Modulaire Bouwsystemen en Heddes Bouw & Ontwikkeling.