Project Biesbosch in Amstelveen bereikt hoogste punt!

14 december 2021

Leuk bezoek op de bouwplaats van ons project Biesbosch! De nieuwe woontoren met de naam ‘TwoTwoFive’ heeft het hoogste punt bereikt. Dit was voor wethouder Floor Gordon (Ruimtelijke Ordening, D66) een goede reden om de vlag te hijsen op donderdag 9 december.

Op deze locatie stond een verouderd kantoorgebouw dat heeft plaatsgemaakt voor een woontoren met 276 huurappartementen. Bij de ontwikkeling van de nieuwe woontoren is veel aandacht voor duurzame (deel)mobiliteit zodat de parkeerdruk in de wijk niet toeneemt. ‘Dat was een belangrijke voorwaarde voor dit project,’ meldt Gordon.

 

De wethouder noemt het bereiken van het hoogste punt ‘een mooie mijlpaal van een zeer aansprekend bouwproject in Amstelveen.’ Projectontwikkelaar en belegger Foruminvest nam in 2019 het initiatief  voor de bouw van 276 huurappartementen op de plek. 138 appartementen zijn aangekocht door het ‘Huurwoningen Nederland Fonds’, een beleggingsfonds van Credit Linked Beheer.

De bewoners krijgen straks een fraai afgewerkt appartement voorzien van een complete keuken en een eigen balkon. Daarnaast zijn er elektrische deelauto’s, oplaadpunten voor auto, fiets en scooter, een conciërge, een afleverpunt voor pakketjes en een eigen app met diensten voor bewoners. Foruminvest spreekt van 'betaalbare, luxe en duurzame' woningen. Ruim 80% van de woningen bevinden zich in het zo gewenste ‘middeldure huur’ segment. De bewoners oplevering zal al aankomende zomer zijn.

 

Inschrijven voor de appartementen kan via de website www.225.nl