Contracten getekend voor Singelblok in Amsterdam-Noord 

17 december 2021

 

 

Eén jaar na de aankondiging dat wij als bouwpartner zijn gestart met de plannen voor Singelblok in Amsterdam Noord, kunnen we nu melden dat de contracten zijn ondertekend! Dit project is gelegen nabij de Noord-Zuidlijn in Amsterdam in het nieuwe Centrumgebied Amsterdam-Noord. Op steenworp afstand van ons bijna afgeronde project Kavel 1N2, ook wel ‘Gare du Nord', realiseren wij hier een prachtig project dat bestaat uit 401 woningen voor de sociale sector, middeldure en vrije sector huurwoningen. Maar ook komt er ruimte voor bedrijven, horeca en maatschappelijke voorzieningen. Allemaal op slechts 5 minuten afstand van Amsterdam CS. 

 

In het najaar van 2020 is Heddes gekozen als bouwteampartner in combinatie met Blauwhoed – AM (CZAN). Samen met constructeur Pieters Bouwtechniek, INBO Architecten en BureauVanEig, Ingenieursburo Linssen, Buro Bouwfysica, Vesteda en Eigen Haard  zijn de plannen voor Singelblok vormgegeven. Uitgangspunt voor het ontwerp was de combinatie tussen voldoende diversiteit in woningen en de bijdrage aan duurzame doelen voor de wijk Elzenhagen Zuid; een mix van stad en groen. Bekijk alle informatie over dit project hier