Werken bij

Wil je werken bij een professionele bouwer in een team van 140 enthousiaste en deskundige collega’s? Wij bieden onder meer een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Hier bouwen we met elkaar aan ambitieuze, vooruitstrevende en duurzame projecten voor onze klanten.
De organisatie is plat van opzet, met korte lijnen. Kenmerkend voor Heddes zijn de open cultuur en positieve werksfeer, gemaakt door gedreven en energieke collega’s die met een glimlach naar hun werk komen. We bieden een scala aan ontwikkelingsmogelijkheden en we rekenen op jouw talent, inzet en initiatief om daar goed gebruik van te maken. Of je nu een functie als leerling, starter of professional ambieert.
Onze organisatie is ingericht voor de moderne samenleving. Dat betekent dat we onze medewerkers flexibiliteit en mobiliteit aanbieden. De modernste technieken en inzichten van Het Nieuwe Werken houden ons bedrijf aantrekkelijk voor alle collega’s. Daaronder verstaan we ook een werkvloer die de maatschappij in al zijn diversiteit vertegenwoordigt.
Spreekt dit je aan en ga je graag uitdagingen aan die op je pad komen? Kijk dan op onze vacaturepagina of neem contact met ons op via solliciteren@heddes.nl.

Leerling vakman

Wil je als leerling vakman je handen uit de mouwen steken en carrière maken op onze bouwplaats? Dan ben je bij Heddes Bouw & Ontwikkeling aan het juiste adres. Sinds jaar en dag staan wij bekend als bedrijf dat veel tijd en energie steekt in de opleiding en begeleiding van jonge vaklieden en hebben wij de officiële erkenning als leerbedrijf. Hiermee ben je ervan verzekerd dat je opgeleid en begeleid wordt door enthousiaste en deskundige leermeesters. Gedurende je opleiding ben je in dienst van het opleidingsbedrijf, maar je bent onderdeel van het team Heddes. Wij zorgen voor vervoer naar de bouwplaats, je mag deelnemen aan de activiteiten van de personeelsvereniging en je ontvangt ons personeelsblad De Koppeling. Na een proefperiode van twee maanden ontvang je het Heddes kledingpakket, speciaal samengesteld voor leerlingen.
Dus waar wacht je op? Ben je geïnteresseerd, heb je vragen of wil je eerst meer informatie over ons bedrijf? Neem dan contact op met Anouk Mook van afdeling HR, via telefoonnummer 0229-282400 of stuur je vraag naar solliciteren@heddes.nl.