Design & bouw

Heddes bouwt en ontwerpt van A tot Z

Heddes bouwt voor de toekomst. Voor de toekomst van uw gezin of organisatie. Voor alle gebruikers van een gebouw: Heddes bouwt betaalbaar, hoogwaardig en vooral met oog voor detail en de toekomst. Want een gebouw, dat gaat wel even mee. Toekomstgericht bouwen zit bij Heddes diep in de organisatie ingebakken. Vanuit een droom of visie als vertrekpunt, verzorgen wij het bouw- en ontwikkelproces van A tot Z. Daarbij inbegrepen het ontwerp, zowel op technisch als visueel vlak. Dat leidt tot bouwwerken met meerwaarde voor nu en in de verre toekomst.
Toekomstgericht bouwen is duurzaam bouwen. Zo bouwen we nu al met het oog op toekomstige recycling van de bouwmaterialen. Maar duurzaamheid heeft ook een esthetisch aspect. Door oog te hebben voor de visuele kwaliteit en inpassing in de omgeving, zorgen we ervoor dat het gebouw nog steeds mooi gevonden wordt na 20 jaar.

Van ontwerp tot realisatie

Heddes neemt de totale realisatie van een bouwproject op zich. Dat betekent ontwerp én bouw. Het eerste valt uiteen in een visueel en technisch gedeelte. Wij verzorgen beide. Omdat we vanuit een duidelijke visie werken, willen we deze ook in alle aspecten van een project laten doorklinken. Dat betekent vaak dat we zelfstandig de verschillende fases van een bouwproject uitvoeren. We werken samen met partners waarmee we al een jarenlange plezierige relatie hebben. Partners waarvan we weten wat we eraan hebben.
Kwaliteit komt in elk aspect van het realisatieproces tot uiting, waardoor een hoogwaardig en toekomstbestendig resultaat wordt behaald. Het verzorgen van het proces van A tot Z geeft ons controle over deze aspecten. Bijvoorbeeld door modulair te ontwerpen en te bouwen. Heddes draagt zorg voor een aanpak waarin kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid van het gebouw optimaal geborgd zijn.
Bekijk gerust onze projecten en zie hoe kwaliteit een prominente plek inneemt in de gebouwen die we bouwen. Stuk voor stuk markante gebouwen, binnenstedelijk gerealiseerd, met een beeldbepalende functie.

Toegevoegde waarde

Wij bouwen concurrerend. Natuurlijk is een goede prijs belangrijk, maar hoe deze prijs zich verhoudt tot de afgeleverde kwaliteit is wat werkelijk telt. EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving) is de aanbestedingsmethode die een goede prijs-kwaliteit het beste borgt. Voor alle projecten wordt een uitgebreide analyse gedaan naar de beste oplossing voor de opgave. Hierbij wordt gekeken naar de omgeving, logistiek, bouwmethode, bereikbaarheid en vele andere kritische factoren. Dit wordt verwerkt in ons Plan van Aanpak waarin wij de belangen van alle stakeholders meenemen en beantwoorden aan hun specifieke behoeften. Ook de wijze waarop wij iedereen op de hoogte houden van het project is hierin opgenomen.
Zowel met woning- als utiliteitsbouw zijn wij zeer vertrouwd. In beide segmenten leveren wij hoogwaardige, duurzame en toekomstgerichte gebouwen op. Een mooie woning die direct bijdraagt aan een duurzame toekomst door gebruik van de nieuwste toepassingen op het gebied van duurzaamheid. Een gebouw voor veel gebruikers of met een publieke functie, mag ook best een markant en spraakmakend gebouw zijn. Deze wensen voor hoogwaardige gebouwen passen perfect bij het kwaliteitsgerichte proces van Heddes.
Wilt u meer weten over toekomstgerichte woning- en utiliteitsbouw? Heeft u vragen over een project of wilt u informeren wat Heddes voor u kan betekenen? Neem gerust contact op met ons. Wij staan u graag te woord.