Woningaanbod

Woningaanbod

Graag laten we u kennis maken met woningbouwprojecten die wij zelf ontwikkelen en realiseren. Hierin bundelen we alle kennis en ervaring die we vanaf het begin van de vorige eeuw hebben ontwikkeld. Omdat we zelf de regie voeren over deze projecten, kunnen we er maximale invloed op uitoefenen. Hopelijk herkent u onze passie voor de woningen en het vakmanschap, dat we in al die jaren hebben opgebouwd.

De realisatie van onze omgeving is een verantwoordelijke taak of het nu woningen, commercieel vastgoed of publieke gebouwen betreft. Heddes Bouw & Ontwikkeling realiseert de duurzaam gebouwde omgeving; een nieuw kantoor, een nieuwe school of bijvoorbeeld een nieuwe woning.

Via de projectsite kunt u meer informatie over de woningen verkrijgen zoals plattegronden, artist impressions en informatie over de omgeving. Daarnaast vindt u daar informatie over de makelaar die het project in verkoop heeft en is er vermeld waar u aanvullende informatie kunt verkrijgen. Klik op één van de onderstaande banners, of een projectlink onder ‘Verkoop’ voor meer informatie.

Als u besluit om een van onze woningen te kopen, zorgt de makelaar voor een koop-/aannemingsovereenkomst. Die overeenkomst sluit u met ons. Vanaf dat moment heeft u contact met een van onze kopersbegeleiders, die uw persoonlijke wensen vertaalt naar het uitvoeringsteam. De kopersbegeleider staat u met raad en daad terzijde om ervoor te zorgen dat uw nieuwe huis helemaal aan uw wensen voldoet.​​​

 

Tevens vindt u hier koopwoningen die wij realiseren voor onze opdrachtgevers.

Actueel woningaanbod