Hoogste punt Oostzijderpark Zaandam

Vandaag is met het plaatsen en monteren van de dakranden op de woontoren in Blok A van project Oostzijderpark in Zaandam, het hoogste punt van dit project bereikt. Een bijzondere mijlpaal die op de bouwplaats werd gevierd met de direct betrokkenen. De medewerkers op de bouw werden daarbij door de opdrachtgever getrakteerd op een heerlijke snack bij de lunch.

 

Sinds 2020 wordt er in het Oostzijderpark, nabij station Zaandam Kogerveld, gebouwd aan deze nieuwe en levendige wijk. Heddes neemt de bouw van de blokken A, D1 en F voor haar rekening. Blok A betreft de realisatie van 171 appartementen waarvan 80 appartementen in de 21 verdiepingen tellende woontoren met daaronder een horecaruimte, inclusief een parkeergarage.

De woontoren in Blok A markeert vandaag, met het dak op haar 21e verdieping, het hoogste punt: een mooie mijlpaal!

 

Blok D1 is ook wel bekend onder de naam ‘Meiboom’, het omvat de bouw van 24 appartementen die allemaal bestemd zijn voor de verkoop. Bijzonder aan dit bouwdeel is de vorm: een driehoekig appartementencomplex met opvallende witte bakstenen.

En tot slot Blok F, waarvoor nu de laatste hand aan het ontwerp wordt gelegd. Dit bouwblok wordt tegen het bestaande pand van de brandweergarage aan gebouwd. Voor de bouw worden modules van Ursem Modulaire Bouwsystemen toegepast.

 

De komende periode zetten wij de afbouw van Blok A en D1 voort. Blok F is in de afrondende planvoorbereiding.

 

Meer informatie over dit project? Kijk op https://oostzijderpark.nl/