Hoe we werken

Wij zorgen voor elkaar

Een gezonde toekomst

We richten ons op vier thema's in het bijzonder om toekomstbestendig te blijven: veiligheid, duurzaamheid, digitalisering & innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Op het gebied van veiligheid willen we ervoor zorgen dat onze collega’s iedere dag veilig thuiskomen. We maken onze bouwplaatsen energieneutraal en onze projecten zo duurzaam mogelijk. We werken met BIM-modellen en we hebben oog voor de wereld om ons heen, waarin we voor elkaar en voor onze omgeving zorgen.

 

Heddes bouwt met passie

Onze passie leidt tot succes dankzij de inzet van onze kernwaarden: creatief, betrouwbaar
en deskundig. Die kernwaarden vormen de ruggengraat van ons bedrijf. Ze maken ons een
sterke speler in de bouwwereld.
  • Creatief

    Vindingrijk zijn in het zoeken naar oplossingen en het koppelen van belangen. Door de blik voortdurend gericht te houden op nieuwe ontwikkelingen en innovaties optimaliseren we steeds onze producten en processen.

  • Deskundig

    Betrouwbaarheid uit zich in eerlijkheid en ‘we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen’. Ons ja is ja, als we een toezegging gedaan hebben, gaan we ervoor. We geven voortdurend aandacht aan de relatie met onze klanten, partners en aan elkaar.

  • Betrouwbaar

    Het vertrouwen in elkaar en onze kennis en vaardigheden maken dat we uitdagingen durven aangaan. Leren en innoveren stopt nooit, hieraan geven wij voortdurend invulling met als doel continue verbetering.