Ons verhaal

Creatief, betrouwbaar en deskundig

Samen zijn we Heddes

Mensen die bij Heddes werken hebben passie voor bouwen. We bouwen graag samen aan spraakmakende, toonaangevende projecten waarbij onze toegevoegde waarde optimaal tot zijn recht komt. Onze hechte teams zijn deskundig, creatief en betrouwbaar.

Wij ontwikkelen graag samen. Om projecten haalbaar te maken werken wij met een integrale aanpak, waarbij we vanaf de initiatiefase samen toewerken naar de beste en betaalbare oplossingen. Deze ‘design en build’ projecten passen goed bij Heddes en leveren het beste resultaat voor de klant.

 

Binnenstedelijk; bouwen op een postzegel

In stedelijk gebied voelen wij ons prima thuis. Veel van onze projecten bevinden zich in het centrum van grote steden als Amsterdam, Almere en Utrecht. Door onze ervaring in de stedelijke omgeving bedenken wij voor ieder project een goed doordacht plan en maken wij de juiste planning om logistieke uitdagingen aan te gaan.

Bouwen doen we vooral samen. Want alleen samen mét onze opdrachtgevers en onderaannemers, of liever partners, komen wij tot succesvolle projecten. Wij werken daarom graag samen met partijen met dezelfde kernwaarden als Heddes.

Een nuchter – maar ambitieus – bouwbedrijf dat bijzondere projecten realiseert en dit vooral met een goede samenwerking en passie voor bouwen bereikt? Dan moet je bij Heddes zijn!

Punt Sniep

Bekijk video

Heddes geeft mensen de ruimte

Voor bijzondere projecten wordt veel gevraagd van je creativiteit en deskundigheid. Bij Heddes krijg je hiervoor de ruimte. Wij sturen de projecten vanuit een strakke organisatie met korte lijnen en veel dynamiek. Daarbinnen is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Goede ideeën worden gestimuleerd en samen brengen we deze verder; dit maakt Heddes succesvol. In onze hechte teams wordt ieders talent benut.

Omdat we samen Heddes zijn!

Terug naar