Wij bouwen met passie

Voor en door mensen

Wij zijn Heddes

Mensen die bij Heddes werken hebben passie voor bouwen. We bouwen graag samen aan spraakmakende, toonaangevende projecten waarbij onze toegevoegde waarde optimaal tot zijn recht komt. Onze hechte teams zijn deskundig, creatief en betrouwbaar.

Wij ontwikkelen graag samen. Om projecten haalbaar te maken werken wij met een integrale aanpak, waarbij we vanaf de initiatiefase samen toewerken naar de beste en betaalbare oplossingen. Deze ‘design en build’ projecten passen goed bij Heddes en leveren het beste resultaat voor de klant.

 Lees ons verhaal

Toekomstgericht bouwen is duurzaam bouwen

Wij verzorgen wij het ontwikkel- en bouwproces van A tot Z. Daarbij is het ontwerp inbegrepen, zowel op technisch als visueel vlak. Dat leidt tot bouwwerken met meerwaarde voor nu en in de verre toekomst.

Design & Build

Heddes Kleinbouw

een waardevolle partner

Onze ambities zijn niet alleen groot op onze grote projecten, maar ook bij onze kleinere bouwprojecten, renovaties en onderhoud. Deze worden centraal door onze afdeling Kleinbouw aangestuurd. Wij zijn daarom een waardevolle partner voor zowel organisaties als particulieren. Klantgerichtheid, service en kwaliteit staan hierbij centraal.

 Lees meer