Wat we doen

Onze projecten en bouwmethodes

Bouwen en ontwerpen

Wij hebben het lef om uitdagende projecten aan te pakken. Als we worden uitgedaagd door
een project en we het vertrouwen krijgen van de klant, zijn we op ons best. Of dit nu woning- of utiliteitsbouw, projectontwikkeling of groot onderhoud betreft. 

 

Heddes bouwt voor de toekomst. Voor de toekomst van uw gezin of organisatie. Voor alle gebruikers van een gebouw: Heddes bouwt betaalbaar, hoogwaardig en vooral met oog voor detail en de toekomst. Want een gebouw, dat gaat wel even mee. Toekomstgericht bouwen zit bij Heddes diep in de organisatie ingebakken. Vanuit een droom of visie als vertrekpunt, verzorgen wij het bouw- en ontwikkelproces van A tot Z. Daarbij inbegrepen het ontwerp, zowel op technisch als visueel vlak. Dat leidt tot bouwwerken met meerwaarde voor nu en in de verre toekomst.

Heddes is één van de 6 bouwpartners die zich verbonden heeft aan de NH Bouwstroom.

NH Bouwstroom

Projecten

Samen bouwen met passie, voor en door mensen.

Bekijk onze projecten hier

Kleinbouw

Ook op kleinere schaal en op het gebied van renovatie kunnen ambities groot zijn. Onze afdeling Kleinbouw is verantwoordelijk voor kleinere projecten, renovaties en onderhoud, waaronder ook onderhoud van de door onszelf gerealiseerde projecten indien door de opdrachtgever gewenst.

Bekijk onze Kleinbouw projecten

Kleinere bouwprojecten, renovaties en onderhoud

Lees meer

Modulair bouwen

Wij bouwen het liefst samen zodat er slim geproduceerd kan worden. Zo leveren wij kwaliteit en snelheid  voor een zo laag mogelijke prijs. Dit vraagt om een modern bouwproces waarvan modulair bouwen een prominent onderdeel is. 

Een efficiënt, duurzaam en vlot proces

Samen met met Schouten Techniek en Ursem Modulaire Bouwsystemen (UMBS) zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een van de meest geavanceerde modulaire systeemleveranciers.

Lees meer