MVO

Maatschappelijk verantwoord

Met twee benen in de maatschappij

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen beperkt zich nooit tot één aspect. Wij maken onze beloftes waar met onze toekomstgerichte en duurzame werkwijze, maar ook op andere manieren.

De Westfriese Uitdaging

Sinds 2014 is Heddes Bouw & Ontwikkeling betrokken bij de Westfriese Uitdaging. En daar zijn we trots op. De Westfriese Uitdaging zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven en bemiddelt in vraag en aanbod van materialen, menskracht en middelen. Het biedt ons de kans om, met alle kennis en kunde die aanwezig zijn, ons ook buiten de bestaande projecten in te zetten voor West-Friesland, de regio waar we ons zeer verbonden mee voelen. Waar onze roots liggen, waar we projecten realiseren en waar veel van onze werknemers wonen.

Zo hebben we in december 2022 boodschappen én geld ingezameld voor de Voedselbank West-Friesland. Het geldbedrag is in februari 2023 omgezet in een volledig verse maaltijd voor 170 West-Friese gezinnen.

Maar we doen meer...

Sponsoring sport

Sporten en bewegen draagt bij aan een gezonde leefstijl. Je fit voelen is niet alleen fysiek, maar ook mentaal belangrijk. Daarom sponsoren wij lokale sportclubs.

Een veilige werkomgeving 

Veilig werken, gezond thuiskomen. Dat is onze belofte aan ieder van ons. Bij Heddes dragen we allemaal bij aan een veilige werkomgeving. Omdat wij geloven dat veilig werken de hoeksteen is van een gezonde organisatie. Omdat we om elkaar geven, voor elkaar zorgen en respect voor elkaar hebben

Zij-instromers bij Heddes

Wil jij je dromen najagen? Je bent nooit te oud om te leren. Casper Manshanden helpt zij-instromers op weg bij Heddes. 

Lees zijn verhaal

Sponsoring activiteiten

Een greep uit evenementen waar wij aan bijdragen of verbonden zijn.

Terug naar