Heddes Family Run 2023 een groot succes!

“Koud maar goud” noemen de meeste sporters hun deelname aan de Obstacle Run Battle4Life.

In het Hemelvaartsweekend werd onder andere tijdens de Heddes Family Run een parcours van 6 km afgelegd door het Julianapark in Hoorn. Zo’n 2.000 deelnemers en sponsoren hebben samen een bedrag bij elkaar gekregen van maar liefst € 36.000,- voor Inloophuis Pisa Hoorn, het centrum voor leven met en na kanker.

 

Tijdens deze Obstacle Run waren er zo’n 30 hindernissen te nemen, met een aantal opvallende nieuwe: autotrekken en een ‘waterkooi’. Maar ook de oude bekende hindernissen als houten wanden, Heddes containerklim, de monkeybars, de hordes met stalen buizen, het zigzaggen door de sloot of het dragen van zware zandzakken ontbraken niet in het parcours. Het beloofde een zware kluif te worden voor de deelnemers, maar zowel jong als oud wist de grenzen te verleggen! Al dan niet met hup van elkaar.

 

De Family Run was de uitgelezen run voor Heddes om haar naam aan te verbinden. We zijn een familiebedrijf en werken iedere dag keihard om onze doelen te bereiken. Deze Obstacle Run sluit daar nauwgezet bij aan, in de thuisstad van Heddes. Wij zijn trots op alle deelnemers, maar een beetje extra trots op het Heddes Team dat heeft meegedaan.