Project Centrumplan De Os opgeleverd

Wonen en werken op het Osdorpplein

Vandaag hebben wij met gepaste trots project Centrumplan De Os, ook wel The Hub, op het Osdorpplein in Amsterdam opgeleverd aan onze opdrachtgever: ontwikkelaar MRP. Dit project bestaat uit 37 koopappartementen, 40 huurappartementen, 16 nieuwe zorgwoningen, 3200 m2 commerciële units en het nieuwe Stadsloket met kantoren, waarvan onze afdeling Kleinbouw de afbouw heeft verzorgd.

 

Het gebied van en rondom het Osdorpplein is volop in ontwikkeling, er wordt gebouwd aan een bruisend nieuw stadshart waar volop mogelijkheden zijn voor wonen, werken, winkelen en recreëren.

Bart Meijer, CEO MRP: “Het is een bijzonder moment dat nu het hele nieuwbouwproject The Hub is opgeleverd. Er zijn voor verschillende doelgroepen woningen gerealiseerd, er is nu een modern en open Stadsloket, een verbindende binnentuin voor de bewoners van Woonzorg en in de commerciële units komen al ondernemers die het verschil voor Osdorpplein gaan maken. Wij willen iedereen bedanken voor de plezierige samenwerking en zien ernaar uit om met de bouw van onze volgend project MIX Amsterdam te starten"

Niels Doodeman, Algemeen directeur Heddes Bouw & Ontwikkeling: The Hub was een uitdagend project. Ons team heeft er alles aan gedaan om het voor de omwonenden en ondernemers op het Osdorpplein zo leefbaar mogelijk te houden, al was dat niet altijd makkelijk. We willen dan ook iedereen bedanken voor het geduld en de medewerking en zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat waarmee we weer kwaliteit hebben toegevoegd aan het Osdorpplein.