Samen zijn wij duurzaam

Afgelopen donderdag is het traject ‘Samen zijn wij duurzaam’ gestart! Collega Pascal Haazelager en Anita van der Brugge van Circle Line bezoeken hierbij belangrijke bouwpartners van Heddes Bouw & Ontwikkeling. In een traject van ca. 3 maanden formuleren zij samen met deze partners duurzame en circulaire kansen voor onze bouwprojecten.

Met een bezoek aan Albeton in Amsterdam is de kop eraf. Dit indrukkende familiebedrijf levert de betonmortel op de bouwprojecten in o.a. de regio Noord-Holland en is zeker een koploper in haar branche! Naast een opfriscursus ‘betontechnologie’, werden ook de voor- en nadelen van het materiaal besproken.

De komende maanden wordt er met Albeton een goed en compleet overzicht gemaakt van de duurzame en circulaire kansen van beton voor ons bedrijf.