We geven je een kijkje in de keuken van planontwikkeling en daarmee krijg je een tip van de sluier over een aankomend project: World of Food. Collega Wasim Haji neemt je mee naar de HvA waar hij naast zijn baan bij Heddes actief is én hij vertelt over de onderzoeken waar hij aan werkt. Boaz de Boer en Coos Schouten nemen je mee terug naar de West-Friese roots van de modulaire samenwerking onder de vlag van Ursem. Verder kun je de betonstort van MIX bekijken, interviewen we Rob Wesselink van Rudy Uytenhaak+partners archtitecten, de column komt van Marjet Rutten en we vertellen over onze stappen naar een circulaire economie.
Lees 'm nu!
Editie 13 van het Heddes Magazine staan wederom mooie verhalen over wie we zijn, wat we doen én hoe we werken. Het is de derde editie die volledig digitaal is verschenen.
In dit nummer:
Projecten: World of Food, MIX Amsterdam, Hessenbergweg Amsterdam, Cartesius Utrecht
Interviews: Rob Wesselink en collega's Sander Mul, Wasim Haji, Sander Koster
Innovatie: Duurzaam beton
Duurzaam partnerschap: Schouten Techniek
Column: Marjet Rutten van Building Balance
Heddes Kleinbouw
Onze stappen naar een circulaire economie
en veel meer....
