Over Heddes

Over Heddes

Mensen die bij Heddes werken hebben passie voor bouwen. We bouwen graag samen aan spraakmakende, toonaangevende projecten waarbij de toegevoegde waarde van Heddes optimaal tot zijn recht komt. Heddes brengt deskundigheid en creativiteit in om projecten haalbaar te maken en is betrouwbaar in het nakomen van de afspraken die gemaakt worden. Ons Ja is Ja en daar zetten we alles voor in.
Wij werken aan projecten met een integrale aanpak, waarbij we vanaf initiatief fase deskundigheid en creativiteit inzetten om te komen tot de beste oplossingen. Deze design en build projecten passen goed bij Heddes en leveren het beste resultaat voor de klant.
De bouwopgaven in de stedelijke omgeving vragen een goed doordacht plan om de logistieke uitdagingen aan te gaan. Wij zijn gewend te bouwen in het centrum van grote steden als Amsterdam en Utrecht. Om te bouwen op slechts de “rand van een postzegel” en dan op tijd en goed op te leveren is de meerwaarde die wij willen leveren.
Bouwen doen we vooral samen. We hebben elkaar in de bouwkolom nodig om te komen tot succesvolle projecten. Wij werken daarom graag samen met partijen die dezelfde kernwaarden voorstaan als Heddes.
Een nuchter – maar ambitieus – bouwbedrijf dat bijzondere projecten realiseert en dit vooral met een goede samenwerking en passie voor bouwen bereikt? Dan moet je bij Heddes zijn!

HGMdR: Heddes geeft mensen de ruimte

Voor bijzondere projecten wordt veel gevraagd van je creativiteit en deskundigheid. Breng jij die in het team in om onze afspraken na te komen? Dan krijg je bij Heddes de ruimte. Wij sturen de projecten vanuit een strakke organisatie met korte lijnen en veel dynamiek. Daar binnen is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Goede ideeën worden gestimuleerd en samen brengen we ze verder; dit maakt Heddes succesvol.
We werken in hechte teams en benutten de talenten van elk teamlid individueel. Bij Heddes werken is als een reis waarbij je onderweg mooie ontdekkingen doet; over jezelf en het bedrijf.
Omdat we samen Heddes zijn!