HAAVE Haarlem

Op een van de beste plekken in het opkomende Haarlem-Zuid wordt momenteel hard gewerkt aan de voorbereiding van een bijzonder woonplan met drie zelfstandige gebouwen. In het door water omsingelde nieuwbouwproject HAAVE, bouwt Heddes Bouw & Ontwikkeling voor BEMOG Projektontwikkeling en deels in opdracht van het ASR Dutch Core Residential Fund, 134 woningen. 

In de nieuwe 'Poort van Boerhaave' ontstaat een aantrekkelijke en duidelijke entree tot de Boerhaavewijk, met variatie, transparantie, veiligheid en verbinding. Het nieuwbouwplan bestaat uit 52 koopappartementen, 21 herenhuizen en 61 huurappartementen. Het ontwerp van Rijnboutt kenmerkt zich door duurzaamheid, aantrekkelijke gevels, een levendig straatbeeld, versterken van de huidige groenstructuur en hoogwaardige detaillering en materialisering.

De appartementen en herenhuizen variëren in fraaie architectuur, woonoppervlakte en ligging. Dit bijzondere woonplan kent vele verschillende woningtypes. Alle woningen beschikken over een warmtepomp en vloerverwarming, en wekken met PV-panelen de woninggebonden energie zelf op.

 Voor meer informatie kunt u terecht op www.woneninhaave.nl

 

2021-09-29 het timmervak leren op de bouwplaats

2021-07-05 Stedelijk wonen in het groen

 

Locatie

Floris van Adrichemlaan / Louis Pasteurstraat Haarlem

Tags
  • NIEUWBOUW
  • WONINGBOUW
Projectgegevens

Project Fase: Realisatie

Bouwtijd: 2021 - 2022

Opdrachtgever: BEMOG