Hilton Amsterdam Airport Hotel

Realisatie hotel met 433 kamers, 23 vergaderzalen, restaurant en bar, executive lounge, spa en fitnesscentrum en een groot atrium en lobby en parkeergelegenheid onder het gebouw.

Op Schiphol Centrum is het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Hotel gerealiseerd, een omvangrijk bouwproject met een omvang van zo’n 40.150 vierkante meter, dat in een bouwperiode van 2,5 jaar is gerealiseerd. De nieuwbouw heeft het oude Hilton hotel vervangen en is pal voor het huidige Hilton hotel gebouwd. De oplevering heeft in het 4e kwartaal 2015 plaatsgevonden.

Het nieuwe Hilton hotel heeft 23 vergaderzalen, een restaurant en bar, executive lounge, spa en fitnesscentrum, een groot atrium met lobby en een ondergrondse parkeergarage met 138 parkeerplaatsen. Een overdekte promenade verbindt het hotel rechtstreeks met de terminal van de internationale luchthaven. Het nieuwe Hilton Schiphol staat op een prominente plaats langs de toegangsweg naar de terminal, tegenover het huidige Hilton hotel. Het hotel is een echte icoon voor de luchthaven.

Locatie

Schiphol

Tags
  • NIEUWBOUW
  • UTILITEITSBOUW
Projectgegevens

Project Fase: Opgeleverd

Bouwtijd: 2012 - 2015

Functiecategorie: Utiliteitsbouw - hotel, Utiliteitsbouw - recreatie en leisure

Tevredenheidsverklaring

Klik hier voor de tevredenheidsverklaring van onze opdrachtgever.