De Linde

Heiloo

De Linde, Heiloo

Een dorps karakter en speelse architectuur

In het gebied Zuiderloo in Heiloo ontwikkelde Timpaan 275 woningen. In het eerste deelplan zijn 59 woningen gerealiseerd. In de tweede fase van dit bijzondere nieuwbouwproject realiseerde Heddes Bouw & Ontwikkeling 36 woningen in nieuwbouwproject De Linde. In het plan De Linde Zuid werden 49 woningen gerealiseerd.

 

De Linde Zuid

nieuwbouwproject voor Timpaan

In gebied Zuiderloo in Heiloo heeft Heddes Bouw & Ontwikkeling voor ontwikkelaar Timpaan 49 woningen in plandeel ‘De Linde Zuid’ gerealiseerd.

Dit plan omvat de bouw van 49 woningen, waaronder 6 vrijstaande en 2-onder-1-kapwoningen, 23 hofwoningen en 18 eengezinswoningen. De Linde Zuid heeft een dorps karakter en er is een speelse architectuur toegepast, die onder andere tot uiting komt in de grote variatie in woningtypes en kleurstellingen van de gevels. De architect van wiens hand dit ontwerp is, is Korbee van der Kroft Architecten BNA.

De woningen zijn zeer energiezuinig: alle woningen zijn uitgerust met warmtepompen die hun warmte en koude uit de bodem halen, de energie voor deze warmtepompen wordt opgewekt door zonnepanelen op de daken van de woningen. Daarnaast zijn de woningen uiteraard ook allemaal gasloos.

 

Eensgezinswoningen en Verandawoningen®

In 2017 startte Heddes Bouw & Ontwikkeling met de realisatie van 20 eengezinswoningen en 16 Timpaan Verandawoningen®. De woningen zijn in de zomer van 2018 opgeleverd.