36 appartementen Legmeer

Uithoorn

Legmeer, Uithoorn

In Uithoorn heeft Team Modulair 36 appartementen gerealiseerd voor Eigen Haard. De woningen zijn modulair geproduceerd door Ursem Modulaire Bouwsystemen en door Heddes en Schouten Techniek geïnstalleerd op locatie. 

Eigen Haard kiest bewust voor deze bouwmethode en zoekt daarmee naar versnelling van het bouwproces en een meer conceptuele vraag aan de markt. Heddes kan dit met de modulaire bouwsystemen van Ursem goed invullen. De woningen van ca. 60 en 75m2 bestaan uit 2 woonmodules die op locatie verbonden worden tot één woning. De woningen zijn af fabriek compleet afgebouwd en voorzien van installaties, keukens en inbouw.

De 36 appartementen zijn in 2 gebouwdelen gemonteerd met een galerij ontsluiting. 13 Van de woningen zijn uitgevoerd met een NOM installatie; de overige appartementen zijn uiteraard all-electric. De woningen en de voorzieningen zijn aangepast aan de doelgroep senioren. De gevels zijn uitgevoerd in baksteen door steenstrips en houten gevelplanken die in de fabriek zijn gemonteerd. Overige delen zijn voorzien van metselwerk op locatie.

 

 

Beeldmateriaal: Fotovandana voor Ursem Modulaire Bouwsystemen

Modulair bouwen in beeld

project Legmeer West in Uithoorn

Bekijk video
Klik hier voor de tevredenheidsverklaring van onze opdrachtgever