Hyde Park

Uniek project met 406 exclusieve woningen gaat meteen in verkoop!

Hyde Park en Heddes tekenen samenwerkingsovereenkomst blok Knightsbridge

Op 12 minuten van de Zuidas en 4 minuten van Schiphol, wordt bij station Hoofddorp de nieuwe wijk Hyde Park gebouwd. In totaal komen hier zo’n 3.800 appartementen. De gebouwen worden in verschillende fases gebouwd. Het blok Knightsbridge zal door Heddes Bouw & Ontwikkeling worden gerealiseerd en bestaat uit 406 luxe appartementen. Het plan is ontworpen door architect Team V Architectuur. Enkele appartementen zijn voorzien van een buitenruimte. Daarnaast zal het blok een binnentuin krijgen. Deze is ontworpen door landschapsarchitect Piet Oudolf.

De appartementen in Knightsbridge zijn divers, kwalitatief hoogwaardig en bestaan uit studio’s twee-, drie- en vierkamerappartementen, maisonnette appartementen en Penthouses. Het blok bestaat uit zes verschillende huizen met elk een eigen soort architectuur, maar vormen samen één geheel.

 

Knightsbridge spreekt een divers publiek aan door de verschillende soorten woningen met als doel een aangename mix van ‘jong en oud’ aan. Samenwonenden, jonge gezinnen, empty nesters, senioren en expats; Knightsbridge biedt voor iedere doelgroep een woning. Op de begane grond komen parkeervoorzieningen en faciliteiten om fietsen te stallen. Daarnaast is er ruimte voor horeca, maatschappelijke voorzieningen en een sportschool.

 

De bouw van Knightsbridge zal medio juni starten.

Dit unieke project met 406 exclusieve woningen gaat meteen in verkoop.

 

 

Op de foto:

Directie Hyde Park / Snippe Projecten: Lars van Engelen

Algemeen directeur Heddes Bouw & Ontwikkeling: Niels Doodeman

Directie Hyde Park / Snippe Projecten: André Snippe

Directeur Infra en gebiedsontwikkeling Snippe Projecten: Bob van Twisk

Directie Hyde Park / BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling: Peter van Oeveren

Hoofd planontwikkeling Heddes Bouw & Ontwikkeling: Tijmen Schrauwers