Arkin

renovatie zorginstelling

Renovatie Arkin locatie Vlaardingenlaan Amsterdam

GGZ-instelling Stichting Arkin zorgt voor de behandeling van cliënten met een psychische en/of verslavingsaandoening in een klinische setting en als ambulante begeleiding vanuit de thuissituatie. Bij deze GGZ-instelling in Amsterdam hebben wij nieuwe cliëntenkamers gerealiseerd. Deze kamers voor de geestelijke gezondheidzorg kennis specifieke eisen.

 

In totaal zijn 3 verdiepingen volledig gestript. Op iedere verdieping zijn nieuwe cliëntenkamers gerealiseerd, met op iedere verdieping een 'controol ruimte'. De kamers zijn gemaakt met Faay-wanden met daarin prefab badkamers van Alcomel. Aan de kamers gelden strengen eisen betreft de brandveiligheid, geluidswering en sterkte van kozijnen en wanden.

Renovatie in beeld

Nadat de ruimtes gestript waren is elke verdieping in sneltreinvaart wederopgebouwd naar de nieuwe standaard én binnen de geldende eisen voor deze zorginstelling.

Het elektrawerk nam SDR voor zijn rekening en Limpid Blue was voor de W-installatie. In bouwteam hebben we hier een mooi project van weten te maken waarin de opdrachtgever erg tevreden was.