NH Bouwstroom

Een nieuwe manier van denken, uitvoeren en samenwerken

Gelijkwaardig, open en inspirerend

NH Bouwstroom is een samenwerkingsverband van woningcorporaties, gemeenten, leveranciers en aannemers en staat voor een nieuwe manier van denken, uitvoeren en samenwerken. Het doel is de woningbouwopgave gezamenlijk met de markt en overheid te benaderen. Samen op zoek naar de productie van modulaire, conceptuele woningen zodat we betaalbare buurten van waarde realiseren. Woningen die er sneller staan, beperkte beheer- en onderhoudskosten kennen, duurzaam zijn en een mooie uitstraling hebben. Zo zijn deze woningen van toegevoegde waarde voor de plek en de mensen aan wie ze worden verhuurd. Heddes is één van de 6 bouwpartners die zich verbonden heeft aan de NH Bouwstroom.
  • 8 corporaties
  • 6 bouwpartners
  • 3 bouwconcepten

Bouwstenen van modulair bouwen

Heddes Bouw & Ontwikkeling vormt samen met Ursem Modulaire Bouwsystemen, Schouten Techniek, Pieters Bouwtechniek en Rudy Uytenhaak Architecten ‘Team Modulair’.

Team modulair geeft antwoord op het meest integrale vraagstuk: hoe maken we een optimale woonmodule die op veel verschillende plekken is in te zetten, met minimale extra inspanningen en materiaal wat te verplaatsen is naar een toekomstige bestemming?

FLX!

Onze woonmodule verschilt in basis niet van onze modulaire woningen, die wij permanent bouwen. Maar door slimme keuzes te maken in het gebruik van materialen die de verplaatsbaarheid maximaal maken met een minimum verlies aan materiaal, kunnen wij de maximaal FLX! realiseren. De modules (bouwstenen) worden voorzien van een permanente gevel die je kunt vergelijken met een motorkap. Bij het sluiten van de motorkap is de gevel gereed. Maar als we deze open maken kunnen we alle onderdelen onder de motorkap losmaken en hergebruiken.

 

Onze FLX modules worden ontwikkeld in de fabriek van Ursem Modulaire Bouwsystemen. Benieuwd naar de uitleg over het FLX concept en de bouwstenen van onze modules?
Bekijk dan onze brochure.

Download brochure Bouwstenen

Mogelijkheden

Kies je voor appartementen, grondgebonden woningen of FLX? 

NH Bouwstroom

Brengt wonen in beweging

Bekijk video