Bernard Loderstraat

Modulaire appartementen in Amsterdam

Bernard Loderstraat, Amsterdam

Aan de Bernard Loderstraat in Amsterdam West heeft Heddes Bouw & Ontwikkeling 46 woningen gerealiseerd voor Eigen Haard.

Het oude appartementencomplex is gesloopt, en maakte plaats voor 46 mooie nieuwe sociale huur-appartementen, modulair gebouwd. De studio’s, twee- en driekamerappartementen zijn gelegen in een gebouwblok van vijf bouwlagen.

De woningen zijn ontwikkeld met stadsverwarming en alle voorzien van een mooie buitenruimte in de vorm van een balkon. De oppervlakte varieert van 40-90 m2, zodat ook grotere gezinnen gehuisvest kunnen worden. De appartementen zijn opgeleverd in december 2022. 

Timelaps bouw modules

Bekijk video
Eigen Haard kiest bewust voor de modulaire bouwmethode, waarmee een versnelling van het bouwproces wordt gerealiseerd. De woningen worden in de fabriek compleet afgebouwd en voorzien van installaties, keukens en inbouw.

Huizen uit de fabriek

Op het moment dat we buiten de fundering gereed maakten, werd er ondertussen in de fabriek van Ursem Modulaire Bouwsystemen hard gewerkt om de modules gereed te maken die samen de nieuwe appartementen vormen. Eigen Haard maakte hier een mooie video van.

Bekijk de video
Dit project is ontwikkeld door constructeur Pieters BouwtechniekEctor Hoogstad Architecten, Woningcorporatie Eigen HaardSchouten TechniekUrsem Modulaire Bouwsystemen en Heddes Bouw & Ontwikkeling.

Bernard Loderstraat in het nieuws

Mijlpaal: hoogste punt binnen 2 weken

Hoogste punt Bernard Loderstraat!
Klik hier voor de tevredenheidsverklaring van onze opdrachtgever