Laatste module geplaatst

bij De Lus in Schagen

In Schagen is de afgelopen periode hard gewerkt om de 192 modules van Ursem Modulaire Bouwsystemen te plaatsen op project De Lus. Samen vormen zij 96 nieuwe appartementen met een tijdelijke bestemming voor arbeidsmigranten. Door het modulair realiseren van de bouw, is het mogelijk om het geheel over 20 jaar te demonteren en elders te plaatsen.
 
Uniek aan dit project is de voeding van de woningen. Deze worden door een speciaal ontwikkelde off-grid installatie van Schouten Techniek BV voorzien van warmte en elektra
 
Deze week werd de laatste module geplaatst door het plaatsingsteam onder leiding van collega’s Casper Manshanden en Robin Doodeman. Dat was reden voor een heerlijk stukje taart bij de koffie! De komende periode zal het team zich richten op de gevelafwerking en de afbouw binnen.
 
Naar verwachting worden de appartementen begin deze zomer opgeleverd.